Dockylift lanceert nieuwe milieuvriendelijke bootlift

Docky Lift

Dockylift produceert en verkoopt een betaalbare en milieuvriendelijke bootlift waarmee u uw boot uit het water kunt tillen in plaats van haar in het water te laten liggen. U hoeft de boot dus niet te schilderen, wat minder werk en lagere kosten betekenen, maar vooral u als booteigenaar een waardevolle bijdrage levert aan het milieu. U hoeft de boot aan de onderkant niet meer te voorzien van een coating tegen osmose.

Perfect idee!

De bootlift van ons bedrijf is een unieke constructie op basis van het ponton-principe en past op alle boten met een totaalgewicht tot 2.000 kg. We hebben 4 type bootlifts; Docky 500, Docky 1000, Docky 1500 en de Docky 2000. We zijn continu in beweging om grotere types te bouwen.

Het enige wat u nodig heeft is een boot en een aanlegsteiger voor de lift. De lift is ontworpen voor ons Noorse en Europese klimaat, dus uitermate geschikt voor de boten in Nederland.

Accessoires

Beschutting

We hebben verschillende daken om u boot tegen de weersomstandigheden te beschermen. De daken zijn in verschillende RAL kleuren te verkrijgen.

E-mail ons: info@dockylift.com


Praktische elektrische handlier

De praktische elektrische handlier met een stevig handvat voor het oppakken en lanceren van uw boot als de krachten op zijn na een dag varen, of gewoon voor het gemak.

  • Oplaadbare batterijlier 21,6 V Li-ion 2,8 Ah
  • Koppel 130 Nm
  • 50-110 tpm oneindige snelheid in zowel vooruit als achteruit modi.
  • ABS en PC composietmateriaal in behuizing.
  • Geleverd met zowel 220v lader als 12v lader in praktische draagtas.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Door ons te bellen of te mailen kunnen we bekijken welke accessoires u nodig mocht hebben.

%d bloggers liken dit: